Elevka_96 Merhaba hanımlar 3 yasında kızım idrar yolu enfeksiyonun dan dolayı 2 gündür kanlı işiyor doktora görürdüm tedavi başlandı başına gelen var mı nasıl tedavi gördünüz.
zarifhanim Elevka_96 hayır kanama yoktu, idrar yaparken ağladığı için götürmüştüm. Kanamanın idrar yolunda oluşan tahrişten kaynaklandığını gelirse korkmamamız gerektiğini söylemişti kızımın doktoru.
iremdemirr18 @Elevka_96 küçüklügumden beri sıkıntım bu benimde sukur yillardir kan gormuyorum ama idrarda yanma vss baya sikintili donemlerdi korkma yani kum dokuyoda olabilir cisini yaparken yaniyomu agliyomu
Elevka_96 iremdemirr18 evet çok sık çişi geliyor ve yaparken acıdığını anlıyorum. Tanısı kesin idrar yolu enfeksiyonu kum çıkmadı. İlginç bi şekilde hiç belirtisi olmadı. Bir anda kanama ile başladı. Çok geçmiş olsun sizede umarım tekrar etmez çok sıkıntılı bir durum çünkü.
iremdemirr18 @Elevka_96 @Elevka_96 sizede geçmiş olsun benim haftada bir muhakkak tekrarlıyodu ilaç kullanıyodum geçiyodu 2 gün sonra hop yine aynısı idrarım geldiği zaman nerde olduğum farketmeksizin çömelir tutardım şimdi kızım 7 aylık onda da başladı idrar yolu enfeksiyonu çeke çeke o yönü cekmiş bana 🫢
Elevka_96 iremdemirr18 teşekkür ederim. Maalesef çok inatçı idrar yolu enfeksiyonu doğduğundan beri 3. Tekrarı aynı sizde olduğu gibi 7 ay civarında oldu ilk defa