gunesce41 Kızımın saçları kıvır kıvır ıslatmadan taramam ama bu yaştaki çocuğun aaçı dökülmesi bana normaş gelmiyor randevu aldım götürücem ama bu durumu yaşayan var neyden olur
Glcntna gunesce41 biz yaşadık dönemseldi 2 ay kadar döküldü baya sekrekleşti hatta bizde gittik bişiy çıkmadı 2 ay sonra düzeldi
ppzeynep gunesce41 Her hastalık evresi sonrası çocuklarda saç dökülmesi olabilirmiş. Özellikle de ateşten sonra. Yakın zamanda hastalandı mı?
gunesce41 Glcntna ya netten baktığımda vitamin eksikliğinden de sebep olabiliyormuş o yüzden bi gerginim meyvemiz herşeyimiz normal yer içer neden dökülüyor anlamış değilim
Snowflake55 ppzeynep bu yorum dikkatimi çekti ama evet benim oğlum da saç dökülme başlamadan önce hastalanmıştı 3gün dirençli ateşi olmuştu dış kulak enfeksiyonu olmuştu
gunesce41 Snowflake55 inşallah bende öyle düşünüyorum da tedirgin oluyor insan yeşil sabun ve dalin kullanıyorum arada bir şampuan değişikliği oldu ondan mı kaynaklı die düşünmedim değil
Snowflake55 gunesce41 biz hiç şampuan değişikliği de yapmadık ona rağmen başımıza geldi onunla ilgili olabilir mi bilmiyorum