cansut19 Kızlar 8 aylık bir bebeğim var günde 2 öğün öğlen ve akşam yemek veriyorum hep değişik güzel şeyler yapmaya çalışıyorum ama asla 4-5 kaşıktan fazla yemiyor nasıl artıcak bu ? Kilosu falan güzel 9 kilo ama ek gıdada yokuz hiç🥲
denz4161 cansut19 benim kızımda 8 aylık. Sizin yine 4 5 kaşık yiyor benim kızım onu da yemiyor. Kaşık görünce kafayı bi sağa bir sola çeviriyor. Umarım geçici bir süreçtir . Bu süreç beni aşırı yordu
kagan221_ cansut19 kizlar korkutmak gibi olmasın ama bir kaç ay sürüyor bu durum ama telas yapmayın kafayı yemek uzereyken doktora sordum bebek büyüdügi için 6 saat yemek yememesi normalmis benim oğlum sabah mama içiyordu öğlen 2 ye kadar yemek yemiyridu normal dedi o ne zman isterse o zman verin kendini yipratmis olmazsn dedi
ecay Benim kızım da aynı durumda eğer zorlarsam hemen kusmaya başlıyor yada ağlayarak yemek istemiyor
denz4161 cansut19 2 gün önce doktora gittik. Durumu anlattım. Sadece anne sütü alıyor ek gıdayı red ediyor. Anne sütü şu an ihtiyacını karşılıyor mu diye sordum . Karşılamaz yemesi lazım dedi😢 Ne halt edeceğimi şaşırdım yemiyor napayım 😢
cansut19 denz4161 bir su bardağı kadar yemesi lazım dedi bana da doktor bizimkini 1 hafta toplasam o kadar etmez :/
cansut19 cansut19 Papatyam18 evet meme daha kolay olduğu için bazı bebekler yemek yemek istemiyormuş öyle olmayız umarım ilaç vermeyerek çok iyi yapmışsınız
kagan221_ cansut19 benimki 10 gündür yemeye başladı 1 yaşına girdi yani hı birde abur cubur veriyorsan yemez
kubra00k Benim oğlan yemekte havuç varsa anında anlayıp öğürüyor, öyle kusuyor ki hemen.. sakın verme diye başını çevirip ağzını kitliyor ve kusma hareketleri yapıyor. Bazı şeylerde zorlamayalım bari zamanla alışırlar
Papatyam18 Bebeğim asla ama asla ek gıdayı kabul etmedi hemde 17 aylık olana kadar. Gitmediğim dr. Kalmadı denemediğim ortam kalmadı yedirmek için park bahce tv arkadaş oyun vs. Yapmadıgım yemek kalmadı asla yediremedim. Meme bildiğiniz agzında sakız gibi olmuştu. Saate bir memede çünkü hareket cok asla yemek yok hep meme. Emzirmekten nefret etmiştim artık kesicem memelerimi diye aglıyordum. Spraktin diye iştah acan aynı zamanda uyku yapan bır şurup basladı dr. Yan etkileri çok vermek istemedim ve ani bir karar ile emzirmeyi sonlandırdım. Bir gun iki gün üç gün derken bir anda guvendiği meme gıdınce reddettiği tabakları yemeğe başladı.