Can_imin_Cani Ne zaman kizimi uyutrken uygulamaya girsem son ses reklam çıkıyor kizim bu yuzden korkmaya basliyor resmen prgramdan sogudm🤦♀️bi cozum bulun bu duruma
SevNurRel Can_imin_Cani Bende de çıkıyor sesli reklam dolap reklamı hep. Normal reklama razıyım ama sesli için bi çözüm bulsalar keşke
sedaykn Can_imin_Cani Aynen ben de bu durumdan şikayetçiyim tam uyuturken birden son ses açılıyor reklam. Bi de şunu farkettim iPhone kullanırken olmuyordu Android'e geçince başladı bu reklamlar
Can_imin_Cani [silindi] vallahi sesizde olmasına ragmen bu sekilde muzik dinleyince medyanin sesi acik kaliyor buyuzden hep sinir oluyorum bildirime bakarken ve hep unutuyorum🤦♀️🤯
Deletedmom139 Can_imin_Cani 7aydır falan bu uygulamayı kullanıyorum ama hiç sesli reklam çıkmıyor bende telefonumunda sesi açıktır hep normal internet sitelerinin reklamları çıkıuor ama çarpıya basınca kapanıyor 🤷🏻♀️
Can_imin_Cani Deletedmom115 bnm ses kisik olmasına rağmen boyle eda hatta medya sesini hep unutuyorum 🤦♀️
PrensesAnnesi1 Valla sen acmasaydin bu postu ben accaktim. Her defasinda karsima cikiyor bıktım artik. Daha once böyle bir post acmistim ama yine duzeltilmedi .
Nekwam Can_imin_Cani bende hele altta 2 tane reklam var hep. Ve o sesli reklam sadece giriste degil konulara girince bile cikiyo 🤯😩
Lavanta01 Can_imin_Cani ben uygulamayi yuklemeden giriyorum direkt internetten ve hic reklam cikmiyor 👍🏻