SibelBulut Kızlar bebeğim antibiyotikten sonra ishal oldu ve poposu fena şekilde pişik oldu çok kötü nasıl geçer başına gelen varmı
yenianne1721 SibelBulut Her bezinden sonra ıslak mendil değil lavaboya götürüp yıkayın bol bol havalandırın
yenianne1721 SibelBulut Bence gerek yok birkaç gün bu şekilde deneyin baktınız kötüye gidiyor o zaman gidersiniz
Nursevensahin SibelBulut bir iki sürmeye bile rahatlatıyor hızlı geçiriyor inşallah siz de rahat edersiniz
Defne51 SibelBulut kesinlikle sarı kantoran yağı kızlarımın cildi çok hassastır hep pişik olur tek çağrem o oldu anında geçiriyor herşeyi kullandım hiç biri fayda etmedi
kucuksevgilim SibelBulut sürekli mustela kullandım ama aslında en iyi sonucu arko krem veriyormuş pişik oldu 2 defa ikisinde de çok güzel geçirdi ablamlar tavsiye etti bana da öneririm
SibelBulut kucuksevgilim ama şey benimkinin normal pişik değil böyle pipisi falan yanları kızarmış yara gibi olmuş antibiyotikden dolayı olmuş sanirim
gozleri_deniz1 SibelBulut eğer çok ciddi yara şeklindeyse bence doktora gösterin her yazılan kremi araştırmadan kullanmayın derim. Ben genelde pişik için sarı hametan ve kantaron yağı kullanıyorum çok faydasını gördüm
melisamoms SibelBulut travazol sürebilirsin Dr reçetesi ile almıştım ara ara sürüyorum çok iyi geliyor