151215 Merhaba spiral çıkarmak istiyorum kadın doğum gebelik testi sonrası çıkartıyor dizinde öyle mi oldu .? Birde kilo aldım 1 haftada 9 kiloya yakın çok zor verdim şuan kilo veremiyorum üzerine alıyorum o yüzden çıkartmak mantıklı mı sizce
altintopp Ben de geçen hafta çıkarttırdım ama gebelik testi istemedi doktorum. Kilo konusunda bir şey diyemeyeceğim bende kilo yapmadı. Ben bitmek bilmeyen akıntı ve kanama şikayetiyle çıkarttırdım
151215 altintopp geçmiş olsun doğuda benden tahlil istedi yaptırdım ertesi günü gidip gösteremedim sonucu kaldı öyle şimdi batı ya taşındım yarım gidip sorucam bebekle beklemek zor oluyordu keşke bekleseydim
ozlmhra altintopp merhaba spiral cikarttirmadan önce akıntı ve adetiniz ne sıklıkdaydi acaba bende bu konudan muzdaripim artık bıktım cikarttiracagim galiba
altintopp ozlmhra merhaba, normalde 4-5 gün süren adetim 8 güne çıktı. Öncesinde ve sonrasında da birkaç gün lekeli akıntım oluyordu. Yani bir ay içinde 1 buçuk hafta falan temiz kalabiliyordum
Alpyigit3434 altintopp merhaba takılı kaldığı zaman zarfında hep aynı lekelenme mi oldu yani bende 1 seneyi aşkın takılı ilk 1-2 gün leke gelirdi bu sefer kanama şeklinde gelmeye başladı endişelendim kaydımı diye
altintopp Alpyigit3434 evet lekelenmem adetim başlamadan birkaç gün önce başlardı, adetim bitince birkaç gün daha devam ederdi. Normalde 4-5 gün süren adetim de 8 güne çıkmıştı. Yani ay içinde sadece bir buçuk hafta falan temiz kalabiliyordum
Alpyigit3434 altintopp ya benimde hep leke gelirdi ama bufün 3.günüm normal kan gelşyorönceki aya göre farklı ondan endişelendim