mutlubibekleyis Sol meme dolup boşalıyor emdikçe, sağ meme sürekli boş. Hiç dolmuyor. Sütüm bitmiş olabilir mi? Soldaki de biter mi? 3 aylık.
papatya__ mutlubibekleyis benim hep öyle canım kesilmez inşallah 5 aylık doğduğun dan beri öyle benimde sol
ozdenaslan mutlubibekleyis merhaba doktor az gelen memeden başla emzirmeye demişti. İşe yaradı. Siz de belki vazgeçmeden her defasında denerseniz durum kurtarılabilir🤷♀️
mutlubibekleyis papatya__ Kesilmez dimi, emiyordu ilk başlarda sonra tek tük almaya oraya gidince ağlamaya başladı şimdi de elimle bile farkedebiliyorum süt olmadığını. Çok üzülüyorum
papatya__ mutlubibekleyis üzülme canım benim sen yinede arada emzir ben emziriyorum yemene suyuna da dikkat et insallah kesilmez
uykusersemi Benim de sol öyle ama süt geliyor. Süt miktarı konusunda diğeriyle aynı diyebilirim. Yapısal olabilir belki emin değilim
mutlubibekleyis uykusersemi Bir kere sağdım 30 ml bile gelmedi. Ve aşırı yavaş. Bitiyor sanırım ama diğerinin de bitmesinden korkuyorum
Ardenaden Emmedgi zamanlrda sagmadiysaniz azalma.oluyor bnmde sag cabuk doalr sol daha yavas cunku su severek hic emmeeedi reddetti o yuzden
mutlubibekleyis ozdenaslan aslında o memeyi reddettiği için böyle oldu ama arada deniyorum çok açsa bazen alıyor, diğerine geçiyorum sonra ama nadiren, her zaman kabul etmiyor
Ardenaden mutlubibekleyis o yzden yumusak bn geceleri ozellikle ilk onu verdim sabh uyanmadnda onu verdm hp ilk pnu denedim oyle geri alisti