tontonanne streste etkili olabilir ki stres kaynaklı olanlar kronik hale dönüyor sonradan dikkat edin.Annem 5 sene çekti bu illeti en sonunda yeniden baska bir doktora gitti üzerinde bı iğne denedi çünkü annemin aynı zamanda ilaçlara alerjik reaksiyonu var öyle her ilacı kullanmıyor sonra baktı doktor düzelme var düzenli 6 ayda 1 vuruldu 2 sene içinde kayboldu şimdi 6 senedir hiç olmuyor onunki stres kaynakliydi.kizimda da yaşadım yaz başında kiziminki de besin kaynakli oldu.döner istedi bilmediğim yerden asla yedirmem ama acıktım diye 2 gözü 2 çeşme ağladı öyle hani ucuz etin yahnisi falanda değil baya bı para ödedim aldım yedi ilk kez başka yerden aldım normalde her zaman yedigimiz yer ayrıydı eve geldi uyudu uyandı oğlum anne Alinin yanağını sinek ısırdı herhalde baksana yanağına yoksa yastık mi iz yaptı dedi bir de baktım değişik bir kızarık çocuğu çırılçıplak bir soydum vucudunun çoğu yeri avuç içi büyüklüğünde kırmızı lekelerle dolmuş aldık acile hemen iğne vurdular gözlerinde sulanmada karın agirisi da vardı sonra losyon verdiler 10 günde söndü kırmızılıklar. Ay bi de çok tuhaf birşey anneminki tek bir bölgedeydi kiziminki kızarıyor krem sürüyorum öncesinde kızaran yer sönüyor hiç kizarmayan yer kizariyordu basının içi kulakları göz kapakları her yerine yayıldı. Kuvvetle muhtemel dönerdeki et değilde dönerin içine koyduğu Merine ettiği bir baharat dokunmuş dedi doktor tövbe bir daha almadım her zaman yediğimiz yerden başka yerden döner bir daha da olmadı çok şükür