pinar61 Merhaba anneler çok durumum yok birinin verdiği bebek arabası kırıldı.Pratik ve iyi oluyordu, Uygun fiyata 400-600₺ arası bı baston Bebek Arabası arıyorum elinde olup satmak isteyen var mı?
defnevedoruk pinar61 nerede oturuyosunuz bende baston yok 4 babynin bir modeli var 3 ay kullandık oda zaten bebekti gelip alma şansınız varsa ücretsiz alabilirsiniz
BARTUMOM pinar61 olduğunuz yerde gümrük malları satan biryer vardır bi araştırın ben iki tane aldım iki oglum için 400 tlye yepyeni suanki fiyatları 10 bin olan şeyi havaalaninda unutulan bebek arabalarını ihale alıp satıyorlar
pinar61 defnevedoruk Travel sistem bebek arabami çalışırken almıştım sonra doğum yapınca tek maaş ile anlamiyosun bişeyini yani bı abla verdi ama 3 çocuk kullanmış ayağı kırıldı.İkinci el bakıyorm tekrar baston kolay oluyor o yüzden yazdım Allah razı olsun çok sağol ama 1 bebek arabam var ama baston pratik oluyordu traveli ikinci çocuk olunca onda kullanıyorum diye saklıyorum koymaya yerimde yok kayınvalidmin evinde o yüzden
defnevedoruk buss__ geçen gün minicik kutuyu kırklareliden nevşehire 350tlye gönderdim muhtemelen cidden o kadar tutar