Minmini komik bi doktor önerisi ile kantaron yapı kullandık ilk günden itibaren ek olarak mustela pişik kremi çok şükür bir sorun yaşamadık, hayırlı olsun💐
2mutlubebeannesi komik bende dün sünnet ettirdim vazelin kullanıyorum şimdilik yarın kantoron yağ felan sürmeye başlıyacam
prenses_prens_Annesi komik sünnet olmadan önce kan tahlili yapiyolarmi .bende iki hafta sonra yaptırmayı düşünüyorum da 3 aylık olacak
komik 2mutlubebeannesi bizimde ayni dun vala mahvolduk ucuna yapismis sargi bezi kantoron yagi doktum yavas yavas cikarttm sanki cigerim cikdi analik ne zormuş ya .s
2mutlubebeannesi komik ucuna saegı bezi felan koymadılar bizim beze yapışmasın diye her altını değiştirdiğimde vazelin sürüyorum
komik prenses_prens_Annesi biz evde yaptirdik eve geldi bi önceki oglumuda oyle yapmisdi pandemi zamani dun hc durmadi dye biz hastaneye gturdk bi sorun yok ilk cişle alakaliymis bi sorun olmadi kanda vermedik sadece pipisinin ucuna bakti kontrol etti
2mutlubebeannesi prenses_prens_Annesi ben hastahanede yaptırdım kan tahlili felan istemedi yanımda birini götürseydim hemen yapacaktı yanımda biri olmadığı için gün vermişti dün yaptırdım