egelsenkonuss Amcası kasten öldürmeden tutuklanmış, kopsun kıyamet artık 🥺 ufacık çocuğa neler yaşattı kim bilir. Şu ülkede akıl sağlığını koruyana ödül verilsin
ankaraankara egelsenkonuss bir yorum gördüm amcası istismar ettikten sonra hayvanlara yedirmis diye umarım doğru değildir.aklimi yitiricem yoksa
Deletedmom_1111 egelsenkonuss sadece amca yok bu işin içinde bakın görün Baba çıkıp amcayı ne diye korudu? Akılda buda Bi şüphe olan çocuga oldu
Esoz1110 ankaraankara Herkes herşeyi söylüyor ya umarım öyle bisey yoktur vallaha ağlayasım var bağıra bağıra
egelsenkonuss ankaraankara o yorumu bende gördüm🥺 kahroldum, elimde telefon sayfa yeniliyorum bi haber çıkar diye
ankaraankara Esoz1110 umarım yoktur ama kasten adam öldürme suçuyla tutuklandı yazıyor kıza noldu yazamiyorlar bir türlü
ankaraankara Deletedmom_121 evet ama kamuoyunu tetikleyecek bişey varsa üstünü kapatıp gecistirirler kesin
egelsenkonuss Deletedmom_1111 onu bende düşünüyorum evet kimin parmagi varsa idam edilsinler artık hapiste gul gibi yaşıyorlar yetet
Yesillimon Deletedmom_1111 Kesinlikle çocuğa ne yaptiysa ailesi yaptı hatta annesi bile işin içinde olabilir
elisa2705 egelsenkonuss Bu narin olayından o kdar etkilendim ki zaten kimseye güvenim yoktu şimdi daha paranoyak oldum :(( ah narin ahhh kahroldum ..
Balkizlarim egelsenkonuss ben henüz rastlamadım dakika başı Google bakıyorum haberlere bakıyorum da Allah kahretsin zaten bir şey belli olmadan içeri almazlardi adi herif