onefinemom kızlar, ara ara gece çok emmediyse sabahları bebişin çişinde hafif kızarıklık olurdu. bugün mukus gibi gelmiş neden oldu anlamadım… yine bol emzirmek mi lazım yoksa alerji böyle de oluyor mu? kaka yapmadı sadece çişiyle öyle akıntı gibi gelmiş
[silindi] onefinemom cisiyle gelmişse farklı ama kakada kan beklenir alerjide. Cisiyle pembelik kırmızılık olması kristallerle alakalı susuz kalması diye biliyorum
asell_asl onefinemom canım bebeğin büyük ihtimalle susuz kalmış . Bi doktora götür istersen sütün yetersiz olabilir mama takviyesi başlar belki doktor. Çişli bez sayısı kaç gün içerisinde ? Böbrekleri zarar görmesin bebişin
onefinemom [silindi] boralii asell_asl Yok bu akıntı tarzı bir kırmızılıktı. Mama kullanıyoruz zaten 🥺 doktora yazdım bol bol emzir tekrar ederse bir idrar tahlili yapılabilir dedi bakalım. Teşekkürler yorumlarınız için
boralii onefinemom havaların aşırı sıcaklığından bazen benimde oğlumun çişli bezinde pembe turuncu karışımı bir renk oluyor ve idrar testi yapıldı. İnşallah sizinde yoktur çok geçmiş olsun
onefinemom boralii teşekkür ederim 🥺 inşallah. O pembemsi çiş oluyordu gece az emdiğinde bazen de bu kez mukuslu olunca korktum . Tekrarlamaz inşallah da enfeksiyon falan yoktur
onefinemom boralii hayır, çocuk doktorumuza yazdım devam ederse bir idrar tahlili yaparız dedi. Ama tekrarlamadı zaten