Perapera 7 buçuk aylık bebekleriniz kaç Gündüz uykusu yapıyor hangi saatlerde uyuyor gece uykusuna kaçta yatıyor ve sabah kaçta kalkıyor soonn olarak uyanıklık süresi ne kadar. Kafamda deli sorular🙈🙈🙈
MustafaAsafinAnnesi Perapera bebeğim 7 ay 3 günlük. Sabah 10 da uyanıyor 11 de kahvaltı yapıyoruz 12-12,30 arası uyuyor. 1.30da uyanıyor. Sonra 15.30 - 16.00 arası uyuyor 17 ye kadar. Akşamda 19.30-20.00 arası uyuyor 21.00 da uyanıyor. Gece 00.00 - 00.30 arası uyuyor 😂
Gamze1515 Bizim uyku sorunumuz var dogdu dogali 😅 gece 12-1 arasi yatar her saat basi uyanir bazrn iki saat bile ayakta kaldigi olur sonra bidaha yatar bir saat uyur kalkar 🙄 gece bir saatin icinde üc defada kalktigi oluyo uykusunu alamiyo o yüzden yavrum gündüzleride iki defa uyur en fazla 1 saat uyur uyumaz kalkar saat 7den sonra uyutmamaya bakiyorum ne denediysem fayda etmedi 9da yatsada kalkiyor anlamadim giti
Perapera Gamze1515 sabah 7 kalkıyor 9 da kahvaltı yapıyor 10 da yatıp 11 de uyanıyor ikinci uykusuna 2 buçukta yatıp 4 buçukta uyanıyor Bi daha 6 da uyuyor yarım saat gece uykusuna 9 buçukta geçiyor ama saat başı uyanıyor emzikten dolayı sanırım gece 4te uyanıp Bi daha 6da uyuyor. Gündüz gece kesintisiz uykusu yok sürekli kıpırdama mızmızlanma halinde gece 4te neden uykusu bitiyor anlamadım
Perapera Gamze1515 Bu ara uyku saatleri hep tepetaklak oldu uyku saatleri şaşınca ek gıdayı oturtamıyorum bebeğim düzeni seviyor ama benim elimden ipler kaçtı o yüzden sormak istedim diğer anneler nasıl Bi plan uyguluyor diye gündüz 2 uykusu oturdu ama akşamüstü ve gece 4te uyanması çok yoruyor
Elif-enise-amine 7,ay 10 günlük bebeğim, sabah 7:30da kalkıyor, 10: da ilk gündüz uykusu 11:30 da uyanıyor, ikinci gündüz uykusu 14:30 15:30 da uyanıyor, akşam 8 de gece uykusuna yatıyor, ama çok uyanıyor emmek için..