Esra_zeynep hulya-06 bizde yaptıracaz bugün herhangi bir etkisi oldumua ateş huysuzluk gibisinden damla gibi nirşeyöi nasıl ağızdan oluuo
petitehatunn Esra_zeynep rotateq vurdurdum ilk iki doz bitti 3-5 ayında son 7. aydaki dozumuz kaldı birtek. 192 tl ye aldık biz. herhangi bir yan etkisi olmadı iki aşılamasında da küçük flakonda oluyor serum fizyolojikleri koydukları flakonlar gibi ağzına sıkıyolar
hulya-06 Cnprtk evet aynı fiyat damla şeklinde zaten ağızdan yapılıyor hatta kızım tadını çok sevdi bile diyebilirim ağladı daha fazla istedi ateş vs.bişey yapmadı çok şükür ama her bebekte degisiklik gösterebilir
S__Argun 2cesidi var zaten 2doz olan rotarix oluyo bizde ilk dozunu yaptrdk agızdqn veriliyo canlı aşı olduğu için 4hafta once ve 4hafta sonrasına kadar aşi yapilmamasi gerekiyor. Tadı kötü sanrm oğlum çok aglamisti ama bi yan etkisi olmadı
hulya-06 elizinannesi-19 biz şuanda 2 ay 17 günlüğüz 2 gün önce yaptırdim 2.dozunuda 4.ayda yaptırcam kısmet olursa
hulya-06 elizinannesi-19 2. Ve 4. Ay yada 3.ay ve 5.ay diye biliyorum 2 doz olanı isteğe bağlı ücretli olduğu için ama yaptırmakta fayda var ortalıkta bu kadar çok hastalık ve salgın varken