Kızlar selam bebeğim 2 ay 4 günlük doğum yaptıktan sonra bebek hemşiresi direk meme ucun yok diyip silikon uç verdi ve bebeğim bu süreçte sarılık oldu mamaya başladık sonrasında memeyi hiç tutmadı silikonla bile 10 gün emdi sonra bıraktı bende sürekli sağıp verdim 10-15 gün öncesine kadar da sağdığım sütleri hiç bir şekilde içmedi 3-4 gün denedim gene içmedi bu sefer tümden mamaya başladım ve sütümü kurutmaya başladım bu süreç aşırı zordu çünkü sütüm aşırı fazla ve yağlıydı sabunlar sirkeler ilaçlar lahanalar çok şey denedim sonunda sütüm kesilde fakat memelerimde düğüm düğümlükler kaldı daha çok sol memede var bildiğiniz sanki içine taş konulmuş gibi sağ memede de var ama soldaki kadar rahatsız etmiyor hareketlerimi kısıtlanıyor falat sol memedeki resmen hareketlerimi kısıtlıyor ve hala şiş memem sağmayı denedim 1 saat boyunca hiç süt gelmedi napıcam bilmiyorum çok canımı yakıyor nasıl geçicek bu durumu yaşayan varmı ? Hikayemi baştan anlattım çünkü bazı insanlar ay mamamı veriyosun ay niye sütünü kuruttun diye boş boş konuşmasın istedim