arasdenizim Kızlar oğlum 4 ay 16 günlük bugün kaynanam bana geldi oğlum kucagindaydi bende emzirmek için alırken bana atılmadı kaynanamda bak bendeyken annesine gitmiyor dedi çok üzüldüm sizce değişir mi bana alışır mi
Obsesifkompulsifbozukluluk arasdenizim annesi sensin zaten sana alışık çocuk bir şeyin farkında değil ki annesi daha çok küçük
3kedili2bebekli arasdenizim 9.5 aylık bebeklerim daha yeni atilmayi gelmeyi öğrendi o ayda bilemez zaten 😊
bebelac arasdenizim 4 ay 16 günlük bebeğin birinin kucağındayken başka kucağa gitme isteği ellerini uzatması henüz oluşmamıştır ki zaten bu dünyada en çok size bağlı size alışkın o ayda ki bir bebek annesinden başka kimseye alışık değildir için rahat olsun 😃
Tuba-1 arasdenizim siz onun nanesisiniz konforunu çıkarını ilgiyi tercih etse de tek annesi sizsiniz üzülmeyin
sek_kahve arasdenizim ay güzelim benim o zaten sana alışık.. ne var yani sana atılmadıysa, bu sana bağlı olmadığı anlamına gelmiyor ki.
arasdenizim sek_kahve aynen canım öyle cidden işte ben böyle konusulmasina sinir oluyorum sanki beni istemiyorda onu istiyormus gibi konustu
sek_kahve arasdenizim onlar böyle konuşarak kendilerini tatmin ediyorlar çünkü asıl onlara bağlı olmadığı biliyorlar, kabullenemiyorlar. Hı hı kesin sana çok bağlıdır diye gül geç