xxanne34 Antalya Muğla veya bartın hâlâ sıcak oluyor mu Ekim ayinda orda yaşayanlar yardımcı olabilir mi
Obsesifkompulsifbozukluluk xxanne34 evet oluyor geçen yıl Eylül sonu gittik güzeldi 🫠 hatta o zaman otel sahibi asıl zamanı Eylül demişti ekime denk geliyor sonuçta
Dmt-01 xxanne34 Biz geçen ekim ayında 24 ekimdi sanırım mersinde girmiştik denize.25 ekimde düğün vardı çünkü ordan gününü net hatırlıyorum.
Canogul_ xxanne34 marmaristeyim suan su hala çok sıcak ama ekimi hatırlamıyorum hiç biz Eylül sonuna kadar gitiyoruz sonra bitiyor sezon
Obsesifkompulsifbozukluluk xxanne34 gideceğiniz zaman için hava durumuna bakın 2 hafta sonra falan 30 günlük için
Alerjikrinit xxanne34 gideceğiniz zamana bağlı haftasınu Balıkesirdeydik mesela serin değildi ama çok sıcak da değildi oğlanın burun akıntısı basladı
vesonradedimkii ege akdeniz tarafı olabilir rahat girilir hatta ama bartın için aynı şeyi söylemem suyu soğumuştur bile çoktan
mervenalp xxanne34 bartin da kesinlikle girilmez belli bi suresi var agustosta bile girilmiyor gcen yil gittik dalgadan bogulmadan geldik diye sukrediyoruz
Seda6019 xxanne34 Mersin Antalya taraflarında 29 ekimde gitmiştim ben çok güzeldi aşırı sıcak olmuyor ama Bartın girilmez