Deletedmom_220 Kızlar zaten her banyoda dua okuyor güzelce yıkıyoruz. Bu 40 şart mı? Dinen bir hükmü var mı? Dün bebeğimin 40 ı doldu. Banyo yapmadım. Ama uykusundan korkarak ağlayarak kızararak uyandı. Nazar duası okudum. Dedim herlade 40 banyosu yaptırmadım diye böyle oldu ama kaka yapmadığı içinmiş. Fitil verdim kakasını yaptı çok güzel uyudu.
tubasd Deletedmom_220 40 kadının kanaması ve lohusaliyla ilgili bir durumdur bebekle ilgisi yok kanamaniz devam ediyorsa hükme göre abdest alır ve namazlariniza baslarsiniz her vakit özür abdesti ile alo fetvadanda detaylı bilgi alabilirsiniz
haydii Deletedmom_220 bana da çok saçma geldi annenin 40 ı çıkıyor bebeğin değil ki bilmem ki ya 2. Gebeligim var istemiyorum yaptırmak eşimin anneannesi dualar falan etti baya güzelce yıkadı. Sonra ben girdim en son ki suya birsuru suya dualar edip sağ sol omuz vs. Yaptırıp başımdan aşağı döküp çıktım
Dilaylaa 40 banyosu yapmamakla öyle şeyler olmaz , zaten bebeğin kırkı değilde sizin kırkınız çıkıyor onun içinde özel birşey yapmaya gerek yok . Sadece lohusalığınız için verilen azami süre 40 gün dinde . Başka bir anlamı yok .