Cemirim Selam anneler 9.5 aylık bebem diş çıkartıyor ama ağrısı oluyor normal olarak inanılmaz huysuz sabahlara kadar ağlıyor ve uyumuyor etkili jel veya ilaç tavsiyesi olan var mı? 😕
Hazine_aykut Cemirim kızım 10 aylık bizim 6 tane var 4 üstte 2 tane altta sanırım alt iki dişin yanındakiler geliyor yavrum geceler i acı acı ağlıyor
[silindi] Cemirim benim oğlum 9 aylık 3 diş çıktı bir haftada şu an doktor 5 dişin birden geldiğini söyledi. Gece özellikle huzursuz oluyor ama koynumda yatınca sakin uyuyor anne en güzel ağrı kesici 🥰 osanit çok duydum ama burda biraz pahalı ben de yurt dışından akrabama sipariş verdim yakında gelecek olan varsa öyle siz de sipariş verin
Cemirim [silindi] bizim ki kucakta da durmuyor uyumuyor bizde yurt dışından jel gelmişti onu kullandık çok iyi geliyor ama Türkiye de yok getirtemiyoruz gümrükte takılıyor kaldık öyle ortada
[silindi] Cemirim ya kıyamam çok zor bir süreç Allah sabır versin hepimize... Hiç tatlı kaşığı denedin mi ben verince çok rahatlıyor 🤭 bir de milupanın bebe bisküvisi onu kemirirmen çok rahatlıyor
Cemirim [silindi] bildiğimiz tatlı kaşığı mi eline mi veriyorsun öyle isirsin diye bisküvi,soğan,galeta,havuç,turp,hepsini verdim eline ama nafile
aysegulcbo [silindi] kullandığımız Çelik kaşıklarımı diyorsunuz bebeğe kullanılan silikon kaşıkları mı
[silindi] Cemirim evet bana da bi eczacı abla söylemişti bebeğim evirip çevirip kemiriyor çok iyi geliyor biraz da sanırım dişin çıkmasına kolaylık oluyor
Cemirim Caglamm123 teşekkür ederim yarın bide onu deneyelim ama nette baktım adı jentinoks değilde dentinox diye geçiyor o olabilir mi?
Cemirim Caglamm123 evet evet hepimizde oluyor yok ondan demedim yanlış anladıysan özür dilerim acaba ikisi farklı ilaç mı? Dedim o yüzden doğru olanı alayım diye size teyit ettirmek istedim