Kkubraa Kızlar merhaba oğlum 3 yaşında yuvamız İstanbula başvurduk ve çıktı ama tuvalet eğitimini tam istiyorlarmış oğlum tuvaletini kendisi yapabiliyor ama temizliyemiyor nasıl öğretebilirim acaba deneyimi olan var mı
aycaesila Kkubraa kızım 3 yaşında nasıl yapılacağını gösterdim ilk önce yikiyorsun annecim sonra peçete ile sil sonra ellerimizi yıkıyoruz diye anlattım üç gündür bu sekilde
Keremikoom Kkubraa merhaba kendi yapsın, temizleme kısmını siz izin verirseniz onlar yardımcı olacaklar benimde oğlum kendi temizleyemiyor ama geçen seneden beri gidiyor.Yani zaten 3 yaşında ki cocukta kendi temizlemesin zaten batırmadik yer kalmaz🤣
Kkubraa Emine52 yani başvuruda bulunduk şans meselesi galiba çıktı benimle beraber 2 arkadaşım dahaa baş vurdu onlar maddiyat olarak benden daha iyilerdi onlara da cikmadi
Emine52 Kkubraa aynen ya sans sanırım vala cıktıysa verin çok güzel kreşleri tuvalet temizliğini de evde bi şekilde öğretin zamanla yapacaktır zaten
Sbhtduha Keremikoom bizimde 3 yaşında temizleme bilmiyor yapmak istemiyor yardımcı oluyorlar mi gerçekten. Birde diyelim ki çişini unuttu ve altını ıslattı tolerans gösteriliyor mu yada bizim kaydı iptal mi ediyorlar.
Keremikoom Sbhtduha hayır canım, altına yapan kaçıran çocuklar var ama sürekli olursa uyum saglayamama sebebi ile de iptal edebilirler ama bir iki defalar yada arada olan birsey için iptal olmaz
Sbhtduha Usnac1995 evet devam ettik 2, 3 haftada normale döndü sorunsuz bir yılı bitirdik. Galiba alışma süreci yaşadık.
Usnac1995 Sbhtduha benimki de 3 yaşında olacak sizce yapabilir mi peki. Tuvalet konusunu halledebiliyorlar mı
Mrv14 Bende çok merak ediyorum 33 aylık bu yıl başlayacağız. Ama poposunu kendisi temizleyemiyor kıyafetlerini çıkaramaz yardımcı oluyolar mı acaba
ismimneolsunla Mrv14 bende aynı problemden muzdaribim üstünü cıkarır ama geri cekemiyor tam olarak nasıl olucak acaba
Mrv14 ismimneolsunla pazartesi günü yaşayıp göreceğiz ilk hafta yardımcı oluyorlarmış ama bakalım sonrası nasıl olur