Defnedilan34 Seyyahyolcu 2 aylık doğduğundan beri hapşuruyor hemde üst üste 4 5 kez birden 😂 doktora sordum bi sorun olmaz burun kanalları açılır dedi 2 aydirda bisey yaşamadım canm
Serene Seyyahyolcu Benim bebeğim de çok hapşuruyordu meğer kıyafetlerini yıkadığım deterjandanmış.Değiştirdik azaldı hapşurmaları.Siz ne kullanıyorsunuz deterjan olarak?
Deletedmom113 Seyyahyolcu alerjik olabilir odayı değiştirin daha az esyali mobilyasız bir odaya gecin brnimdr kizim oyleydi yatak odasina gittigim an basliyordu ama odasnda sadece yatağı dolabı olduğu için bid4 hergün havalandırıp tozunu alıyordum o şekilde geçiyordu tozdan mobilyalardan halılardan yünden deterjamdan tek tek değiştirip bakabilirsiniz
Defnedilan34 Seyyahyolcu 2 buçuk ayligiz günde 15ide geçiyor bizim doğduk odaya çıktık hapşırmaya başladı hala devam
Tunisinannesi Seyyahyolcu alerjisi yokmuş ki hapşurmayi alerjik hapşuruk dedi dr öksürme ile beraber hapşurmuştu hemde defalarca bi ilac verdi kullan dedi ama kücük diye cok vermek istemedim bende ozaman nedir bu hapsuruk diye korkmus gitmistim
Deletedmom113 Seyyahyolcu ben kendi deterjanını kullanıyorum cnm bebek için ayriyetten bisi almadım yumuşatıcı kullanma
Elif-ecre Alerjik olma ihtimalleri varmış canım, az önce bi tanıdığımız yazdı bana da. Çok hapşırıyormuş ve alerjikmiş daha yeni öğrenmişler