zhdeksm merhaba. rotarivirüs aşısı ilk dozu olduk bitti ikinci dozun yapılması lazım vakti geldi ama saglık ocagı biz yapamayız dedi. eşim de işten izin alamıyor doktora yetişemiyoruz. alsam kendim yapsam yapan varmı ne diyorsunuz. agızdan veriyorlar zaten
Bulutbey zhdeksm Taksi ile gidebilirsiniz hastaneye. Ağızdan da alınsa doktorun yapmasında fayda var.
Elifceli zhdeksm ne demek biz yapamıyoruz ya hemen sağlık bakanlığını arayın teyit edin gerekirse ses kaydı alın
Gzdzeynep zhdeksm bizim çocuk doktorumuz da özellikle sağlık ocağında yapılsın demişti sağlık bakanlığının sistemine işlenmesi için iki dozunu da farklı sağlık ocaklarında oldu çalışmaya başladığım için 2. Dozunu annem yaptırdı. bir sıkıntı çıkmadı siz biraz zorlayın ordaki hemşireyi. Yapmaları gerekiyor.
zhdeksm Elifceli saklama koşulları sebebiyle yapamıyolarmış doktorun yapması gerekiyomus hastanede. aşıyı yanında buz küpüyle veriyolar eczaneden heralde bozulurda cocuga zarar verir üstümüze kalır korkusuyla yapmıyolar
GirayinAslisi Biz ilkini kendimiz evde agzija verdik saglik ocaginda yeni emdigi icin oyle evde yalmamiz gerekti doktorda hemsire de agzidan vereceksiniz o kadar demisti verdik
zhdeksm ZmrtDila iki marka var. rotarix 3. ve 5. ayda iki doz yapılıyo. diğer markayı blmiyorum ama o da yanlıs bilmiyorsam 2. aydan baslanıyo 3 doz oluyo
petitehatunn zhdeksm evde kendin de verebilirsin ağızdan yavaş yavaş aldığın anda ver bozulmasın. sağlık ocağının da sistemine vurdurdum diye işlet. Ben evde yaptım hemşireyi arayıp bilgilendirdim. o kadar salgın var ki sağlık ocağına götürmek istemedim.
zhdeksm petitehatunn evet birde bu yüzden hastaneye hic gidesim. bende kendim evde yapıcam dediğiniz gibi sagolun
ddddf Ben de tatilde olacağım için sağlık ocağına nasıl yaptırabilirim diye sordum.siz kendiniz yapabilirsiniz dedi.günü gelince ben vereceğim kızıma.ilk dozunun yarısı dışarı gitti sağlık ocağında ben daha iyi veririm kızıma.
ikiprensesannesiiiii Evde de yapılır da sağlık ocağında yaptırdım ben de. Ve yapmaları gerekiyor bence şikayet edin