Annecik999 Kızlar merhaba bebeğim 10 günlük. Öğlen 13:30 gibi emzirip altını değişip uyuttum. Normalde iki saatte uyanıyordu baktım uyanmıyor 16:30 gibi uyandırıp emzirdim emzirirken yine uyudu. 19:00 gibi uyandırdım emzirdin oyaladım uyanık tutmaya çalıştım ama yine uyudu yani toplamda 7 saattir uyuyor panik olmalı mıyım ?
Canansena Annecik999 benim ki 10 günlükken hiç uyanmıyordu 2 saate bir emzircektim sözde naptıysam kaldıramıyordum şimdi 3 aylık uyumuyor özledim o günleri 😅
deletedmom4842 Annecik999 10 günlük bebeği 3 saatte değil de 2 saatte bir emzirin bence çok uyuması normal daha 10 günlük sonuçta panik olacak durum yok.
Mlke1994 Sarılık durumu nasıl sarılık olan bebeklerde uyku cok olurmus o yüzden zorlada olsa uyandırın emzirin 3 saat uzun bir zaman 10 günlük bebek için Annecik999
CemreKerem Canansena aynen ben de sizin gibiyim 😂😂 ilk 15gün sürekli uyudu korkup sürekli nefesini dinliyordum coookk özledim o günleri 😁
Gonul_celen Annecik999 normal cnm o günler evde bebek varmı belli değil diyordum 15. Günden sonra dönüm noktası gibi cok değişiyor suan 22 günlük bnm kızım uyusun diye gözünün içine bakıyorum bazen 😂😬