ofelyaa11 Kızlar sağlık ocağı kızımın bingildagi için küçük dedi doktora götürdüm baş çevresini takip edicez dedi kızım iki aylık nerdeyse kapandı bingildagi kafası da sanki büyük korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı
bucocukac_ ofelyaa11 erken kapanması tek başına sorun olmaz baş çevresini takip edin kaç cm suan kaç aylık bebek
Anatotales ofelyaa11 önemli olan her ay büyümeye devam etmesi. Erken kapanmasından ziyade her ay baş çevresinin büyümesi takip edilecek
ofelyaa11 bucocukac_ iki ayı bitirdi en son iki gün önce götürdüm 40 santimdi geriye doğru uzun sanki kafası birde ne bilim kafasındaki kalın mavi damarlar beni çok korkutuyor
ofelyaa11 ofelyaa11 sürekli farklı pozisyonlarda yatırıyorum düz kafa değil yani ama ne bileyim çok endişeleniyorum
bucocukac_ ofelyaa11 kız bebek için üst sınırda biraz ama hemen endişe etmeyin takip edin sık sık benim oğlumun başı da arkaya doğru uzundu hala öyle kilo aldıkça göze batmıyor.
ofelyaa11 bucocukac_ anladım bingildagi da kapanınca çok korkuyorum açıkçası sürekli götürüyorum imkanları doktorları iyi olan bir şehirde değil burası yeni anneliğin verdiği evham da inşallah bir şey çıkmaz