Merhabalar oğlum 3 yaşında yeni girdi 1 aydır tuvalet eğitimine başladık ben tam kendini ifade etsin karşılıklı konuşalım diye 3 yasini bekledim 1 ay oldu olacak bezi bıraktık ama tamamen tuvalette yapmıyor şöyle söyleyim çişini gelince bazen söyler bazende ben 1 saatte bir götürürüm yaparız hadi cisimizi yapalım derim hic ikiletmez hemen gider yapar kendi gidiyor yapıyor çok şükür ama gel gelelim gece altına kaçırıyor 1 hafta bez kullandim gece burada arkadaşların gecede bezi kesmemi söyledi gecede kullanmadım bu kezde altına kaçırmasın diye gece bir kez kaldiriryorum çişini yapıyor tekrardan uyuyor bunuda yapma diyenler oldu gece alışır hep aynı saatte kalkar dediler acaba nasıl yol izlemem lazım bazılar gece belirli saatten sonra içecek verme diyorlar bilemedim
Kaka konusuna gelince annemlerin evleri düz tuvalet onda kendi gidip yapıyordu iyiydi smdi kendi evime geldim klozete yapmıyor ananenjn tuvalet olsun diyor ona alıştı çünkü oturmali tuvaleti istemiyoru kakada yapmadı o yüzden 3 gündur acaba tamamen ne zaman düzelir tam bir ay oldu bazen de kakasını eve yapıyor sonra kakam geldi diyor ne zor işmiş bu