_denizanasi Yakından takip eden var mı kızlar. Çok üzülüyorm küçücük kız.. Çocuklarını katleden baba ölen çocuklar çocuklar Filistin deki çocuklar başka sebeplerle vefat eden çocuklar bebekler off yemin ederim ki bazen boğazım düğümleniyor nefes almak bile suç oldu bu dünyada. Çok sorguluyorum artık daha çok her şeyi bu acımasız zalim adaletsiz dünyada çocuklarımız büyütmeye çalışıyoruz oğlum 2 buçuk henüz ama nasıl göndercm okula diye düşünüyorum şimdiden zaten paniğim anksiyete var bilmiyorum çok doluyorum ya bunalıyorum
akrabavuran _denizanasi dün gece saat 4 e kadar uyuyamadım sağa döndüm sola döndüm kızıma sarıldım öptüm Narin bi saniye olsun aklımdan çıkmıyor. Nedendir bilmiyorum ama umudum azalıyor 😔
mondecaidensecmeler _denizanasi ben sosyal medyada amcası öldürmüş diye okumuştum doğru mu bilmiyorum amcası tutuklanmış galiba
Zeynepikram _denizanasi leyla olayı geliyor aklıma🥺 inşallah onun sonuna benzemez 🤲 rabbim göstermesin acısını annesine🥺
_denizanasi akrabavuran Herkes amcası diyor ama her şey olabiliyor artık kimseye güven yok babana bile güvenme dememişler boşuna
_denizanasi akrabavuran Yorumlarda öyle şeyler tahmin ediliyor ki aklım almıyor cidden çok zor küçücük bir çocuk sağ olmasa bile melektir o ama zalimlerin yeri de belli ülkede bazen adalet şaşsada ilahi adalet var çok şükür
akrabavuran _denizanasi aynen öyle, günahlarına da girmek istemiyorum ama hiçbir yabancı gelip köyden çocuk kaçırmaz diye düşünüyorum
akrabavuran _denizanasi burda çok okudum küçükken amca kuzen dayı baba abi tarafından taciz edilenleri, çocuksun bilmiyorsun annene söylersen kızar korkusu ahh ahh
Beyninizikullanmakucretsizdir Ayrıca ihbarlara göre mısır tarlasının orada kız çocuk kıyafetleri bulunmuş. Kazı çalışmalarına başlamışlar. Bunu düşünmek bile istemiyorum ama bunca gün kayıp birisi sağ değildir 🥺 Umarım iyidir ve sağ salim bulunur 🤲🏻
_denizanasi Zeynepikram İnşallah inşallah ama bilmiyorum bu zaman a kadar ne biliyim yani bence vefat etmiştir.. 🥺🥺
Gul-42 _denizanasi narını takıp ederken amcamın oglu ablasını hunharca katlettı hemde 4 yasındakı oglunun yanında delırecegım yemın ederım
Rez _denizanasi ayy ayy gördükçe içim acıyor, çocuklara uzanan eller kırılsın , kahru perişan olsunlar inşallah, boşuna amca gözaltında değil, olmayacak şey de değil. Rabbim yardım etsin
Gul-42 _denizanasi dogru anladın narini takıp ederken bızım basımıza bu geldı amcamın oglu ablasını cocugunun yanında katlettı