DuruAselEmr Kizlar hipofiz bezi ile alakalı ilacli mr çektiren varmi.Neden cektirdiniz.Sonuc ne çıktı.Benim hormonlar çalışıyormuş Dr. Hipofiz mr. İstedi ama bebegim emiyor.Cokmu gerekli bilgisi olan varmi..
Adennur DuruAselEmr DuruAselEmr bende emzirirken çektirdim 7 aylıktı bir gün boyunca emzirmedim ilaçlı mr istedi siz ne gibi rahatsızlık yaşadınız ben halsizlik yaşadım bir bucuk aydır ara ara baş ağrısı oluyor ve kaslarım güçsüz ve uyuşuyor gibi oluyo genel olarak bazı zamanlarda beyin sisi denilen şeyi yaşıyorum gibi aklıma başka gelmiyor mr raporlandı endokrinoloji ye randevu aldım pazartesi günü gidicem
DuruAselEmr Erva2alya Biraz detay verebilirmisiniz rica etsem.Ben 15 aydır adet olmuyorum diye kadın doguma gittim tahliller sonucu hipofiz mr istedi. Yani önemli bir durummu.Sizin nasıl şikayetiniz vardı.Bende hiç sıkıntı yok şuan
Adennur Erva2alya ne gibi rahatsızlığınız var acaba bende öyleyim ama tam olarak pazartesi günü endokrinoloji ye gidicem
Adennur DuruAselEmr ve aynı zamanda bende 14 15 gün gecikmeli adet oldum hamilwyim diye korktum iki tane çocuğum var hipofiz hormonları yöneten bir bezmiş
DuruAselEmr Adennur merhaba gittiniz mi Dr.a Ben hala gitmedim bebeğim 19 aylık oldu adet olmadım.Ama hiç bir belirti yok hipofiz beziyle alakalı.Bebeğim hala emiyor hemde gece gündüz
Adennur DuruAselEmr emzirme ile ilgili olabilir sütten kesince kontrol e gel bakalım ilaç verirsem emzirme yi bırakmak zorunda kalırsın dedi