Mevrvecivan Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 6 ay 10 günlük ve 4 ayından itibaren kafasında biraz yamukluk var ilk bebeğim düzelir zannettim düzelmedi acaba ne yapa bilirim böyle kalır diye çok korkuyorum
Sin21 Mevrvecivan sürekli aynı tarafa mı uyuyordu benim oğlumda öyleydi hep bi tarafa yatardı bende tersi tarafa yatırdım sürekli değiştirdim düzeldi şükür
[silindi] Mevrvecivan Ben her yatırışımda farklı yöne yatırıyorum dönmesin diyede yastıkla destekliyorum sırtını dönemiyo istesede büyüdükçe sırtüstü yatmayada başlar yamukluğu kafanıza takmayın saçları çıkınca belli olmuyo nasılsa☺️
Emelsahin Sin21 benimki de hep yan yatıyor düz çevirsemde hemen soluna çeviriyor sağa çevirdiğimde rahat edemiyor herhalde kendisi gene çeviriyor
Emelsahin Sin21 ama kusarsa diye de korkuyorum düz yatırınca. Düz kafa yastığı da aldım ona da yatmadı yan yattı
Mevrvecivan Aynen ne kadar yatırsamda dönüyor bende artık düzelmez diye korkuyorum 6 aylık oldu iyice şekillendi diye düşünüyorum kafası acaba yastıklar oluyor onlardan alsam bu saatten sonra fayda edermi
Sin21 Mevrvecivan bilmiyorum canım valla ben baya erken fark etmiştim yan yattığını sürekli basındaydım dönünce çeviriyordum geri ama bence işe yarar daha tam şekillenmemiştir yumuşacık daha kafaları sen yine de yap
larenikra2020 Mevrvecivan düzelir merak etmeyin kafasının yanına bu yan yatma yastıklarından destekleyip dönmemesini sağlayın onların kafaları hala yumuşak düzelir zamanla istikrarlı davranın yeterli korkma