Winghshell Kızlar bebeğimle aşağı yukarı 25 30 günlükken farklı bir şehire gitsem bebeğimde hava değişiminden hastalık olur mu? Etkilenir mi? Daha önce deneyimleyen arkadaşlar varmı?
Gencanne2 Winghshell 40 günlük falandık mardine gitmiştik 3 gün. Çok şükür bir şey yaşamadık ama siz genede tedbirli olun ateşini vs kontrol edin hava çarpmasın
isilaybestee Winghshell bebeğim 10 günlükken istanbuldan Ankara’ya gittik özel arabamızla. Eğer toplu ulaşım kullanmayacaksanız bence sakıncası olmaz hatta bizim için iyi bile oldu bebeğim alıştı yolculukta hiç sorun çıkarmıyor bize
zeynepyusufaslan Winghshell zannetmem siz yine dikkat edersiniz elbette .Toplu taşıma olursa risk olur ama özel araçla gidilirse bir şey olmaz zaten yüksek ihtimalle sürekli emip uyuyordur yolda da uyur .
Winghshell isilaybestee Uçak ile 1.5 saat sürecek bir yolculuk ama küçük olduğu için hava değişimi etkilermi hastalık olurmu diye düşünüyorum karar veremiyorum
isilaybestee Winghshell hava değişimi değil de belki basınçtan rahatsız olabilir uçak için emin olamadım
Winghshell adaatuna Maşallah 🤭😅 İnşallah olmaz ya planı iptal edesim geliyor korkudan ilk bebeğim olduğu için haliyle korkuda oluyor
adaatuna Winghshell bizim de ilk bebek 4 aylıkken babarda avrupada 3 ülke görmüştü inanın sakınınca kötü oluyor sakınmayın serbest rahat bırakın hiçbişi olmaz
Burkiyyy Winghshell bizde 40 günlükken uçan yolculuğu yaptım iki saatlik istabula gittim . 2 hafta da orda kaldık şükür bir sorun olmadı . Yani gideğiceğiniz şehirin hava şartlarına bağlı ona uygun giydirin İnşllah sorun olmaz 🌸
Purpleblueyellow Winghshell biz de 45 günlükken Adana’dan Sakarya’ya gittik özel araçla 10 gün kaldık. Aynı gün içinde 42 dereceden 22 dereceyi gördüğü oldu ona göre üstünü örttüm ya da örtüyü çıkartım. Ben de sizin gibi aşırı endişelenmiştim ama hiçbir şey olmadı çok rahat geçti yolculuk…
Burkiyyy Winghshell inerken ve kalkarken emzirin veya emzik var ise bir de kulaklarını şapka ile kapatın basınç almasın diye başka da sorun olmaz inşallah 🌸