hazalsmomm 1 aylık olduk bazen o kadar uzun uyuyor ki bugün 1de uyudu 8 oldu hala uyandiramiyoruz, esneyip geri dalıyor gözünü bir saniye açıp kapatıyor emzirmek için uyandırmaya çalışıyorum uyurken emmesi için zorluyorum ama yok , napicam
Evaninanasi hazalsmomm 1 aya o kadar saat çok fazla. Zorla da olsa uyandırıp beslemek zorundasınız kan şekeri düşecektir yoksa. Ayağının altına vurun demişti bize doktor
tontonanne hazalsmomm gündüz uykulari için uzun bir sure en fazla 3 saatte bir kaldırıp emzirin 40 i çıkıp gözlerini açıp kendine geldikten sonra ona şans verebilirsiniz emme konusunda yoksa sureci sizin yönetmeniz daha iyi olur
yenianne1721 hazalsmomm Sarılık mı var bilmiyorum ama siz uyandırmaya çalışın mutlaka daha çok küçük beslenmesi lazım
Muhkub60 7 saat çok uzun cnm 1 ay için ya. Bnm bebemde uyurdu ama memede emerken biraz çekip yorulup uyurdu. Yatağa bırktığım gibi uyanırdı. 3. Aydan sonra açıldı uyumadı memede. Zatn doktor da öyle demişti 3 aya kadar doğduğunu bilmez 3 aydan sonra ben doğdum der uyumaz merak etme dedi. Ama dediğim gibi 7 saat çok fazla en azından uyurken emse sıkıntı olmazdı. Çenesiyle oynayınca emme hareketi yapmıyor mu
hazalsmomm Muhkub60 5 dk uyanık kaldı emdi geri uyudu birkaç saat sonra tekrar emdi ama uzun süre uyanık kalmiyor
Hayatkisa61 Sarılık var mi canım?O kadar uyuması normal mi ki bilemedim? Burda başka tecrübeli biri vardır.
atlasinannesi2 Uzun saat beslenmediği için kan şekeri düşmüş o yüzden o kadar uyuyordur uyandırıp besleyin
Zynppp1 @hazalsmomm peki sabaha kadar npcn uyuyacakmi bnm kızımda öyleydi düzen yoktu uyanmazdi aksam 9 da uyanır sabah 5 de yatardi o aylarda
cihankaya Uyuyorken emiyor mu? Benim bebeğim de çok uyurdu hatta acıksın ağlar uyanır diye beklerdim ama uyanmaz daha çok uyurdu. Sonradan öğrendim ki bu durum tehlikeliymis. Uyusa bile siz sık sık emzirmeye çalışın. Sağın kaşıkla falan verin emmezse
hazalsmomm cihankaya öyle yapıyorum ama kısa emdiği için daha sık emzirmek istiyorum. Her seferinde de tutmuyo