nrndyg Gerçekten bir tane düzgün sıkmayan ama ayaktan da çıkmayan bir çorap bulamadım, çok memnun kaldığınız bi marka varsa yazabilir misiniz nolur 🙏🏻 bebeğim 6 aylık 🥲
melamu nrndyg aynen bende arayıştayım büyük alayım diyorum çıkıyo kendi bedenini alıyorum lastiği sıkıyor
crybaby nrndyg babaymall dan aldım yeni soket çorap hiç sıkmıyor ama markasını bilmiyorum çiftini 70 tlden almıştım çok güzel
duyguluanne nrndyg aynı dertten muzdariptim H&M de var öyle çoraplar bakabilirsiniz en uygun ve güzeli o daha pahalıları da var pançoda
nrndyg duyguluanne aslında hm den almıştım yeni doğduğu zamanlar ama küçükken bile o kadar sıktı ki bebeğimin bileğini sonra bi daha ordan almam demiştim, belki başka bir modeli öyle değildir bakarım yine çok teşekkür 🙏🏻
Yalnizbiranne Kitikate’in çiftli satılan çoraplarını alıyorum ben yatarken giysin diye beyaz oluyor genelde. Ayaklı tulum içine de giydiriyordum daha küçükken hiç sıyrılma ve sıkma yapmıyor tavsiye ederim.
filizmom nrndyg valla ben de merak ediyorum 4.5 aylık biraz tombul bilekleri. Sıkmayan çorap bu kış buluruz inş 🙄
ruhsagligi nrndyg benim 2.oğlum zayıf istese de sıkmıyor zaten, ama ilk oğluma polo dan alıyordum onlar da sıkmıyor bileği iz falan yapmıyordu