Defnemomm Merhaba kızlar, yeni kiralik ev tuttum mutfağı Amerikan şeklinde ama gayet geniş bir ev . Herkes bir şey söylüyor çok kötü, nasıl duracaksın bilmem ne o kadar canım sıkıldı ki daha önce bu tarz mutfak deneyimleyen oldu mu
visneli_turtam Defnemomm benim öyle gayet memnunum, benim küçük bide ,sizin iyi gene genişmis.Avantajlari çocuklar hep gözümün önünde, misafir gelince yanlız kalmıyor ben mutfaktayken,😊
tasbebek Defnemomm aslında size bağlı kullanışlı olup olmaması bende kuşamdım çok memnundum yemek yaparken kızım sürekli gözümün önündeydi eşimle rahat sohbet edebiliyordum saatlerimizi mutfakta geçirdiğimizi göz önüne alırsak bu çok iyiydi misafir geldiği zaman sohbetten ayrı kalmıyorsun ama tabak hazırlığını onların yanında yapmak ilk zaman tuhaf geliyor tek eksi yanı bence sürekli toplamak asla aman tezgahın üstünde kalsın sonra yaparım olmuyor göze batıyor illaki toplu tutmaya çalışıyorsun bir de mutfak gözünün önünde olduğundan ve rahat olduğundan şunu da yapayım bunuda yapayım diye diye kilo alıyorsun🙈 velhasıl ben çok memnundum kapalı mutfağı olan bir eve geçtiğimde çok zorlandım açık mutfak candır bence…
starwomen Defnemomm Bu tamamen öznel bir durum. Öyle söyleyenlerin mutfağı kapalıdır ondan öyle diyordur. Ben hiç kullanmadım ama anneannemlerin yazlık evi öyle ama bence gayette kullanışlı. Özellikle de küçük çocuk açısından
Defnemomm Ayyy kızlar teşekkür ederim o kadar canım sıkıldı ki insanların saçma sapan yorumlarından. Halbuki ben ilk girdiğimde beğenmiştim evi bana çok modern geliyor
visneli_turtam Defnemomm şuan zaten çoğu evde öyle Amerikan mutfak , alışırsın ya merak etme, misafirin olunca sadece bulaşıkları hemen makineye atarsın, tezgâh boş kalsın sonra rahat rahat oturursun çay falan içerken 😊 çocuk ta göz önünde olur😀
Defnemomm uykusuzanne__ neden sevmiyorsunuz ? Benimki de küçük . Ama oda çok büyük nasıl dekore ederim bilmiyorum
Defnemomm Aynen haklısnız öznel bir durum takmamam gerekiyor ama insan üstlerine vazife olmayan şeylere yorum yapıyorlar 🥹
ENERCII Defnemomm benimki de Amerikan mutfak tek sorun yemek kokusu onun dışında çok kullanışlı bana göre ❤️
One-life Defnemomm bizim şehir dışında evimiz var ve Amerikan mutfak hiç de zor olmuyo aksine daha iyi ortamdan kopmamış oluyosunuz çoluk çocuk bi yerde yemek kokusu çabuk çıkıyo cam çok havalandırıyorum hiç bişey kalmıyo.