glamt Merhaba golden goat kullanıyoruz ama içeriği temiz olan başka bir mama arıyorum tavsiye edebileceğiniz kullandığınız mama var mı ? Yeşil kaka yapıyor ama sürreeekkliiii hiç değişmeden bizde mamadan mı olasılığını dışlamak için mamayı değiştireceğiz doktora gittik bu arada mamadandır yeşil kaka normal diyorlar ama katı gıdadan da renk değişmiyor
dlos glamt En temiz içerikli mama piyasadaki, biz çok araştırarak onda karar kılmıştık. Bir eczacı da aynı şeyi söylemişti
mommandboy kaç aylık bebeğiniz?mamayı kullandığınızdan beri mi bu şikayetiniz var? ben de golden goat kullanıyorum son ikidir bebeğim de yeşil kaka yapıyor. doktoruna söyledim, normal bi sıkıntı yok golden goat’a devam edin çok iyi bir mama dedi.
glamt mommandboy 10 aylık Şuan 3 aydır bu şekilde anne sütünden sonra yeşil kaka oldu doktor normal diyor ama ben taktım baya psikolojimi bozmuştu ama Şuan aştım çünkü yazık üzülüyorum ama bir sürü test yaptırdım bebeğime ve temiz çıktılar yeşil kakada kan mukus ve ateş yoksa normalmiş
glamt dlos hangi mama için diyorsunuz golden goat ise evet bizde onu kullanıyorduk ama yeşil kaka yüzünden değiştirmek istedik
kutayegee Kızımda da sma optipro kullandm.smdi oglum 1aylk gene tercihim ama optipro tavsiye ederim gaz sorunu felan yaşamadım içeriği temiz ve güzel kilo aldırıyor