1bebegimiz Çocuguma şu ve bu değerleri ögrettim şu şekilde aşıladım ve şuan meyvesini görüyorum dediğiniz şeyler neler anneler bizim gibi yeni anne olmuş bebekleri yeni yeni idrak etme aşamasına gelen annelere tavsiyeleriniz neler olur? 😙🫂❤
Anneko 1bebegimiz 2.5 yaşındaki kızıma bu ara sürekli özel bölgelerini anlatıp buralara kimsenin dokunmasına izin vermemelisin birisi dokunmak istersen bakmak isterse bana soylemelisin seni opmesine izin vermemelisin diye anlatıyorum ama olsun öpsün bende onu öperim diyor 🫣 özel bölge konusunu kavradı ama şu öpme mevzusunu asla kabullenemiyor bende onu öperim diyor delircem az kaldı 🥴
Aslihn0707 1bebegimiz ben konuyla alakasız birsey diyecegim pandemi cocugu büyük kziim çok merhametli çok iyi niyetlidir benim en yakın arkadaşım gibi oldu ben üzülünce hemen kalbimi almaya çalışır falan çok mutluydum bu yönünden amaa farkettim ki parka çocuklar neredeyse dövecek yani demem O ki bir yerde okumuştum siz çocuğunuza ne kadar naif yükleme yaparsanız diğer çocuklara yem oluyor diye doğru söylüyor şuan daha cazgir olsun istiyorummm inanki