Huma_kus34 kızlar altın almak istıyorum yatırımlık icin ajda bilezik yatırım icin iyimi şöyle kalın bilezıklerdne de istemıyorum takamıyorum onları kolumda kocaman olmuyo sevmıyorum acıkcası bunu bu yatırımlık dedıgıniz bırsey varmı
ea_aylms6 Huma_kus34 bende kalın bilezikleri sevmiyorum diye ajda aldım ben çok beğeniyorum işçilikte olmadığı için zarar etmiyor
imeaeb Huma_kus34 Buradaki kuyumcumuz ajda tavsiye etmişti zarar etmezsiniz diye geçen başka bir kuyumcuya gidip danıştım bütün 22 ayar bilezikler aynı sadece ajda bu ara çok moda oldu yoksa o da diğerleriyle aynı değer kaybediyor dedi ayy sahi yok mu bu işe noktayı koyacak? Ajda diğer bilezikler ile aynı mı
Huma_kus34 Cicektebenimcicekligunlerde demi bnde oyle duymustum takmakta istıyorum gunluk falan gosterıısli seylerı sevmıyorum zaten
Cicektebenimcicekligunlerde Huma_kus34 Bende burma var takmıyorum günlük hoşuma gitmiyor.Altin enerji içinde kadınlara çok iyi al tak.😀
Huma_kus34 ea_aylms6 evet yatırımlık ıcın alıcak eşim altın bnde köşede surcagına takablıcegım bırsey al dedım öyle insallah alır tamam dedı ama 😁
Huma_kus34 imeaeb bılezıkte yatırımlık degılmı zararamı ugratıyor ben kıbar istedıgım ıcın en kıbarıda ajda oldugu ıcın istıyorum aynn birş dogruları soylesın 😂
Deletedmom_1111 imeaeb 22 ayar bilezikler aynı sadece ajda bu ara çok moda oldu yoksa o da diğerleriyle aynı değer kaybediyor dedi Benim arkadaşım kuyumca aynen bu şekilde dedi yok değer kaybetmiyor falan deniliyor ama yalan dedi hem şuan moda hem satılsın diye deniliyor dedi benim de pek hoşuma gitmiyor onlar meraktan sormuştum
Linaamom imeaeb diğer bilezikler kadar kesnti olmasa da ajdalar da satarken kesinti yapıyorlar tamamen sıfıra sıfır bozmuyorlar yani
Laden Huma_kus34 ajda da asla zarar etmezsiniz. Bozma parası değil alma parasından bozuluyor. Gramı o an kaç paraysa o paradan bozuyorlar
Huma_kus34 Sblatc ben sadelıkten yanayım ondan herlde ya kürtler altını cok severler benım eşimin tarafıda kürt öesela oyle gzuel altınları varkı müg ama ben sevmıyoru oyle 😁
starwomen Huma_kus34 Ben yatırım olarak değil de sade ve şık olduğu için hem de kullanışı kolay olduğu için kullanıyorum. 7 aydır kolumdan hiç çıkmadı düşün 😀
Huma_kus34 starwomen eşim köşeye altın yapıp koyar bnde bu safer aldıgın altını takıyım kolumda dursun aksesuar sverim iki uc bıleklıgım var ama ajda görüyorum bı cok kişide altındada gram anlamam zaten hevesımı alıyım istedım
starwomen Huma_kus34 Bizde yatırım olarak altın alıp koyuyoruz. Bende heves edip aldım iyi ki de almışım. Normalde de bileklik falan çok severim. Bunu alınca bileklik takmıyorum artık. Hem işçilik de olmadığı için diğer bilezikler gibi kaba durmuyor bana göre
diloslarrr Huma_kus34 bende Ajda alıyorum müsait oldukça günlükte kullanıyorum kurumsalda çalışıyorum öyle göze de batmıyor güzel duruyor