Fatmaykul Oğlum (83 günlük) ve ben domuz gribi yüzünden 2 gündür hastanedeyız. Ne olur bize dua edin. Ve lütfen sakın ola ki bu günlerde kalabalıktan uzak durun.
AlyaaSu Fatmaykul Rabbim acil şifalar versin güçlü ol annesi biz 9 gündür hastanedeyiz biz güçlü olmalıyız ki evlatlarımıza destek olalım şimdi de kızımın kolu şişti serum çıkmış bide o yüzden korku sardı beni 😔
gchekobarlas Fatmaykul Çok geçmiş olsun Allah şifa versin minige , kesinlikle kalabalığa girmemek gerek :(
Fatmaykul Bana öyle yalvaran gözler ile bakıyor ki kendimi unutup günlerdir ona ağlıyorum. Küçücük ellerinden damar yolu açtılar feryat ettire ettire. Ateşi sürekli 38.5 da. Sürekli ağlıyor. Çok zor çok
Fatmaykul AlyaaSu canım size de çok geçmiş olsun. Bizim de çok sıkıntı oldu damar yolu. Kaç kere baştan yapıldı. Elleri delik deşik hep. Bende virüsü kaptığım için yataktan sadece emzirme için çıkabiliyorum. Ona bakamamak çok ağırıma gidiyor
AlyaaSu Fatmaykul seni çok iyi anlıyorum canım Rabbim kuzularımıza sağlık versin inşallah biran önce toparlayıp çıkarırız hastanelerden 🤲