cumhurefe 9 aylık bebeğime bıldırcın yumurtası verıyorum pişirmeden kahvaltıda irmıgın içine falan katıyorum daha önce veren oldumu bi sakıncası olur mu sizce?
Show_must_go_on cumhurefe bıldırcın yumurtası alerjik olarak yüksek ve tehlikeli bebeğiniz çok küçük ve erken ergenliğe sebep oluyormuş vermeyin. Ama allah aşkına hiç bir internete girip kaç aylıkken verilir diye bakmıyorsunuz ya .
Mksc cumhurefe geçen bir doktor protein oranı çok yüksek olduğu için bebek böbreğine ciddi zarar verir vermeyin yazmıştı
tultanhanim cumhurefe pişirmeden Herşeyi geçtim çiğ yumurtanın zararlarını hiç duymadınız mı? Yumurta kutusundan bile bakteri geçebiliyor 🤦♀️
Show_must_go_on cumhurefe Bana neler önerdiler ama pimpirikli olduğum için doktoruna ayrı sağlık ocağı hemşiresine ayrı internetten ayrı baktım her şeye biz yaptık hiç birşey olmadı lafını hiç sevmem çünkü ona olmadı buna olur yani
Bebegim3535 cumhurefe bıldırcın yumurtasını bebeklik döneminde önermiyorlar. Erken ergenliğe vs sebep oluyormuş çok kuvvetli olduğu için