Lumlum begumcapkan Benim bebeğim çok gazlı ben toz kimyon tarçın ve rezene karışımı yapıyorum hepsini sıcak suya katıyor sonra içiyorum. Tarihlerde tohum kimyon olsun yazıyor ama ben bulamamıştım toz kimyonla yapıyorum bu yüzden çok da fark edeceğini düşünmüyorum
Metosunanneesi begumcapkan tane kimyon iciyorum onu almadan normal bi su bardagına bi çay kasıgı normal kimyon koyuyordum
Rez begumcapkan toz da olur çay bardağına demleyin yarın çay kaşığı kadar sıcak suyla demlensin için bir çay kaşığı da bebeğe verebilirsiniz. Kimyon rezene anason tohumlarını da karıştırıp demliyorum büyük fincan içiyorum etkili oluyor yani,
asennaa Toz da olur tabi de ben aktardan rezene kimyon anason tohumu almıştım, üçünü karıştırıp içiyordum
jdjdjf begumcapkan eşim aktardan rezene ve kimyon aldı toz değilde çay şeklinde taneli. İkisini kavanozda karıştırdım sabah akşam bir kupa da içiyorum iyi geliyor mu bilemedim
asennaa begumcapkan gaz damlalarından daha iyi geldiği kesin. Damlalar da denedim ama daha çok kasılmasına sebep oldu ama bu yöntem çok rahatlattı bebeğimi.
yenianne1721 begumcapkan kimyon tohumu var onu demliyordum bazen ağır gelince içine birazcık çubuk tarçın atıp tatlandırıyordum
begumcapkan yenianne1721 ne yedim de böyle oldu diyorum çünkü son iki gündür var yeşil mercimek yedim o mu yaptı acaba