Eymenim18 Yüksek ateş şikayetiyle gittiğimizde influenza a grubu oldugumuzu öğrendık ilaçları verilip eve gönderildik. Başına gelen var mı acaba hastanede yatırma gibi birşey demediler iki ayrı hastanede yatması mı daha iyiydi acaba. Ciddi salgın var
Bsr06 Eymenim18 ne kadarlık acaba bebeğiniz biraz büyükse belki o yüzden yatırmamışlardır. Çok geçmiş olsun.
Sezgin Eymenim18 benim kızım hastaydı şu am iyikeşti bir ilacı var mutlaka alın. Hastanede yatıp ne yapacaskınız hastaneler salgınlarla dolu. Mis gibi evinizde en azından yatar dinlenir çocuk. Misafir falan da kabul etmeyin o ilacı kullanınca 2 günde iyileşti kızım
Bsr06 Eymenim18 zaten bu virüsün tek ilacı varmış okuduğum kadarıyla ateşi kontrol altındaysa o yüzden eve yollamışlardır. İçiniz rahat değilse yatırın diye ısrar etseniz yatırırlarmı ki. 🤔
Doruk_18 Bsr06 Bence ateş de normal e döndüyse yatıırtmayın çünkü hastaneler daha çok mikrop dolu Allah korusun iyileşicez derken daha kötü hastalık kapmayın.
Sezgin Eymenim18 merak etme bebekler çok güçlü allahın izniyle atlatacaktır. İlacı saatinde ver. Sık sık ateşini kontrol et. Ben ateşi 38,5 u görünce calpol verdim. Salaş ince kıyafetler giydirdim. Çok geçmiş olsun💐