Seker_serbet1 anneler, süt pompası alacağım elimde var olan çok sesli gerek bebeğin yanında gerekse kalabalık evde kullanmıyorum sessiz olana öneri istiyorum, mochi dışında olursa sevinirim, 🌺
nehirege Seker_serbet1 Mamajoo bakabilirsin ben çok memnundum. Hem az ses çıkarıyor hemde göğsü acıtmıyor. Sağma dışında masaj moduda var 🤙🏻
Seker_serbet1 Berrinsoyagazi14 onu dediler de bilemedim ne kadar az mesela ses düzeyi çünkü bebeğimin yanında açamıyorum elimde var olanı, uyandırıyor ve gerek pompalaması ve çekişi nasıl
Canan18 Seker_serbet1 Bende kullandım fazla ses çıkmıyor canım, titreşimdeymiş gibi bir ses oluyor. Çekiş’inden de memnun kaldım şahsen🌸
Berrinsoyagazi14 Seker_serbet1 oğlum gece anakucağında uyurken yanında sağıp uyanmıcak kadar az çıkıyor sesi 😊
Canan18 Seker_serbet1 Evet canım youtube’da ürün tanıtım videosu var zaten dilersen link’ini bırakabilirim kendinde görmüş olursun🤗
Seker_serbet1 Canan18 titreşim gibi değil biraz daha fazla sanki canım bilemedim başka video izledim aventle alakalı daha azdı sesi 🙄
FatosYK Seker_serbet1 bundan mı var sende . Ne kdr sessız dıolardı duyanlar benımde ilk tecrübem sessiz gelıodu bana 🤨🤨🤨
Seker_serbet1 FatosYK yok canım, viocare diye bi marka kullanıyorum ama çok sesli, bebeğimin yanında açamıyorum, açınca uyanıyor zaten 🤦♀️
Seker_serbet1 Berrinsoyagazi14 yaa çok sevindim çünkü burada bi arkadaşta video attı sesi bi tık çok geliyordu, başka bi video da daha azdı emin olmamıştım, sağol 🤗
nehirege Seker_serbet1 https://youtu.be/3IfgQR9t5wo videoya bir göz at istersen canım belki işine yarar