Senaustunbas Kızlar bugün doktorum en iyi korunmanın spiral olduğunu söyledi taktıran var mı bazılarına rahatsız veriyormuş öyle mi? Bir de acıyor mu rahim kapalı oluyor hamilelikten sonra sonuçta (sezeryan yaptım bu arada)
CemreKerem Senaustunbas ben taktirmadim ama acı olmuyormuş zaten küçücük bişey ona dayanamayan nasıl ilişkiye giriyor onu anlamıyorum . Her vücutta farklı bir tepki verebilir ama kesinlikle en iyi korunma yöntemi spiral
Lcy03 Senaustunbas bazi kadinlarin o metale karsi allergiesi varmis tabi her kadin farkli kesge adamlar korunsa da bizde bu korunmayi düsünmesek
Gmzakn Senaustunbas bende spiral düşünüyorum valla 40tan sonra taktıranları biliyorum canım ama belli süresi nedir bilmiyorum bende iyileşir iyileşmez taktırcam 3. Ayımda falan
Selelay CemreKerem ilişkiye girerken rahim ağzı açılmıyor yalnız, sadece vajinaya giriş oluyor👍🏽 Rahim ağzının dışarıdan müdahale ile açılması çok kolay bi durum değil ağrı bundan kaynaklanıyor
Baharutku Yasemin_Tahir-Mete bu benim bir yakinimin başına geldi ya 🤦♀️ eğer birdaha çocuk düşünmeyeceksen kordon baglatilmali bence🤣
Lcy03 Yasemin_Tahir-Mete bunu okyunca gülümsedim rabbim herseyi planliyo biz ne kadar olmasin veya olsun su vakitte desekde o herseyi ona göre yapiyor ...
Yasemin_Tahir-Mete Lcy03 evet cnm öyle oldu daha düşünmüyordum açıkçası ama şimdide ıyiki olmuş diyorum 🤗🤗
zeynepgokturk Sezeryanla dogum dogum yapanlara 2 aylıkken takıyorlar çok az bir acısı olur 5 dakikalık iş tavsiye ederim ama benm spirailden sonra çok kanamam oldu 20 gün kadar sonrada akıntım çogaldı ama normalmiş dogum sonrası 3 ay 22 günlük oglum 🤗
zeynepgokturk Sezeryanla dogum dogum yapanlara 2 aylıkken takıyorlar çok az bir acısı olur 5 dakikalık iş tavsiye ederim ama benm spirailden sonra çok kanamam oldu 20 gün kadar sonrada akıntım çogaldı ama normalmiş dogum sonrası 3 ay 22 günlük oglum 🤗
Sevvoo Senaustunbas çok az denilecek kadar acı hissedeliyor. Yeni taktirdim memnunum ilk 2 gün biraz kasık ağrısı yaşadım. Ebe de zaten bi süre kasık ağrısı kanama yapabilir normal demisti ayrıca adetimn 4cü günü gittim