gencbir_anne Kızlar merhaba dudağımda uçuk çıkıyor sanırım napmam lazım 4 buçuk aylık bebeğim var ona geçer mi çok korkuyorum.
Birbahargunu gencbir_anne limon sürün henüz çıkarken ben çok çıkartırım bebeğe temas etmeyin sorun olmaz
newmom1234 gencbir_anne öpmemenin yanında uçuğa dokunup da sürmeyin bebeğinizede aklovir ya da asiviral uçuk kremleri var hamileliğimde çok çıkardım uçuk bunları kullanabilmiştim ben emzirirken de kullanılır herhalde ama siz yine sorabileceğiniz bi doktora sorun öyle kullanın
gencbir_anne newmom1234 teşekkürler sorup kullanayım şu an sivilce halinde ama ilerlemeden en azından süreyim
crybaby gencbir_anne yüzünüze yaklaştırmayın bende yeni geçirdim emzirme dışında çok yakın temasta bulunmadım uçuk bebekler için çok tehlikeli dikkat edin
hayalperest2310 gencbir_anne asiviral diye bir krem var hep çantamda bulundururum çıkacağını anladığım an sürüyorum asla çıkmaz hemen söner eczanelerde var alıp sürebilirsiniz
aliecem gencbir_anne benimde doğumdan sonra çıktı dudağım çok kotu oldu şişti hiç opmemeye çalıştım krem sürdüm bı kaç gün en etkili de ruj oldu bebeğe bişey olmadı sukur geçmiş olsun