Tazeanne68100 Kızlar asi ates vs yapıyor mu 16 eylül de aşısı var 18inde izne cikacaz 5 saatlik memlekete gidecez sorun olur mu sizce ağrı kesici fitil veya calpol versem yola çıkmadan
ZeynepOzcan Tazeanne68100 ateş yapan unsur aşı değil, bebeğin direnci. Ben sana ateş yapar derim ama yapmaz veya yapmaz derim ama yapar. Tamamen bebeğin vücudunun direnciyle alakalı.
ece54 Tazeanne68100 bizde yapmadı sadece biraz uyku yapmıştı. Yanınıza alın yine calpol falan ama 2 günde geçmiş olur bence.
ZeynepOzcan Tazeanne68100 ayrıca çocuğun ateşi çıkmadan kesinlikle fitil, şurup vs vermeyin. Bırakın çocuğun vücudu mücadele etsin 38.5 dan sonra artık müdahale etmeye başlayın ama öncesinde sadece takip yeterli.
aybarsmom34 Tazeanne68100 Bizde yapmadı ama çok huzursuz olduğu için, doktorum yarım ölçek ağrı kesici vermemi söylemişti verdik bizde
Tazeanne68100 ZeynepOzcan önceki hiç bir aşıda yapmadı ates bu aşı farklı olur mu diye yola caikacagimjx için yazdim başka türlü tabiki ateslenmeden vermem ama yolda olacağımız için yükselirse elimiz ayağımız şaşmasin diye sordum
fisnereceli ZeynepOzcan aydınlandım sizin mesajınızla ne güzel açıklamışsınız. O zaman şey demek mi oluyor mu, bağışıklığı düşükse ateş olur. Onunla mı alakalı yoksa bağışıklıkla alakası yok mu?
Tazeanne68100 ece54 diğer 4 ay asisinda olmadı Huzursuzluk oldu sadece 4. Gün doktora götürdüm o dedi aşıdan olablr diye 7 güne kadar Huzursuzluk ates vs yapabilir dedi
seymasimsek12 Tazeanne68100 iki gün önce olduk 6. Ag üy aşısını dün hiçbir sıkıntı yoktu. Bu gece 38 e kadar çıktı ateşi şu an hala 37.5 dolaylarında.
Ardenaden Tazeanne68100 dun oldk sadece aksm biraz huysuzlandi calpol.verdm bi cay kasigi snra bsey olmadi bgn gayet iyi
Ardenaden Tazeanne68100 bu ates ypmiormus okul.arkdsm ebesi hic bsey olmz huzrsz olr braz sadece dedi
seymasimsek12 Tazeanne68100 öncekinde de oldu. Bizim de ebemiz olabilir demişti 🤔 herkes başka bir şey söylüyor 😣
Tazeanne68100 Ardenaden çok teşekkür ederim bizim hemşire de diğerlerini nasıl atlatiysa öyle atlatır demişti 4 ay asisinda ama bu 6ayda sanırım çocuk felci varmis o yapar mı dedm
Ardenaden Tazeanne68100 yok ypmiyormus zaten 1 si dogunca yapilann1 aylikken yapilan sarilik birisi karma asi dgride agizdn oluyor o yuzden ypmiyor dedi ki gercktn bebegim alerjik olmasna ragmenn asilar agir glemsne ragmen yapmadi endise etme hic
Ardenaden Tazeanne68100 yoo yok ypmaz bnmkid oyle kizmda alerjikti indada 6 ay yapmamsti 1 yas asilarnda dikkstli olmamiz lasm o kdr