yerlersenietipuf Kizlar ilişki olmadı ama dışına boşalınca korktum bugünde sınava gidicem çocuk istemiyorum Allah isteyene versin. Hap alıyım dedim de nette çok pahalı gosteriyo uygun fiyatlı olan falan varmı
shiningmother34 yerlersenietipuf uzmanlar ilk 24 saat diyor fakat kesinlikle böyle bi şüphem olsa ki olmuştu geçmişte ilişkiden hemen sonra nöbetci eczane bulup içmiştim ve işe yaramıştı kalmamıştım. İlk çocuğuma tekte hamile kaldım kolay kalabiliyorum dikkatli olmak lazım sınavdan önce içmeye çalış veya hemen vakit kaybetmeden iç derim ne kadar çabuk o kadar etksii işe yaraması fazla
yerlersenietipuf Nikita kesinlikle haklısın. İse yariyo demi bu haplar. Belli bı saati falan varmı. Gece 12 de olan bişey. Bugün sınavdan sonra içsem
Nikita shiningmother34 aynen benim de öyle başıma gelmişti. Yarım saatte ilaç içtim. Bir sorun olmadı. Ben de kızıma ilk denemede hamile kaldım. Anneannem 10 çocuk doğurmuş. Ona benziyorum galiba 😅
Sedamom 500 lira civarında Ella diye bı hap kullanmıştım ilk 24 saate yüzde 98 etkili içinde 1 tane var canım
Sedamom Ama sınavdan sonra icmeni tavsiye ederim çünkü baş ağrısı mide bulantısı yapabiliyor yan etkilerinde var sınav çıkışı iç kendini riske atma