Ygmr_izm Merhaba ay önce tüplerimi aldırdım. İlişkide korunamamış olabiliriz ertesi gün hapı almam lazım ama tüplerim yok 3 küçük çocuğum var deli gibi korkuyorum. Doktorum bişi olmaz olursa ben seni ders konusu yaparım falan dedi. Sizce napsam
meliketayfun20 Ygmr_izm ders konusu ne anlamadım orda yani tüplerin yoksa nasıl hamile kalasın ki bende baglattim diye çok rahatım korunmuyorum ama korunmama gerek varmj yok bence
kadert53 Ygmr_izm benim de iki tüpüm alındı ve tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi olduk. Maalesef tüp olmadığı zaman doğal yoldan bebek sahibi olunmuyor… o yüzden içiniz rahat olsun.
Ahsenvekutayinannesi Ygmr_izm aynı korkuyu bende yaşıyorum adetim 4 gün gecikti ve eğer hamoleysem bnde bağlaticam
Ygmr_izm meliketayfun20 3 küçük çocuğum var ve 3. Sürpriz oldu psikolojim kalmadı sırf aldırmayayım diye gidip ameliyat oldum doktor ameliyattan çıkınca %100 diyemem Allah bilir uçak düşüyor sağ kalan oluyor nasip dedi sonra spirali alıp gittim yok mümkün değil merak etme olursa seni üniversitede ders konusu yaparım dedi doçent askeri doktor
3kedili2bebekli Ygmr_izm doğru demiş tüp yokken hamile kalamazsiniz o yüzden eğer olursa üniversitede ders konusu yaparım demiş gerçekten imkansiz yani sperm rahimden tüplere inip ordan yumurtalıklara geçmesi lazım ama tüp olmayinca yumurtaliga da ulaşamaz dolayısıyla hamile kalamazsiniz
Birgocmenkustuo Ygmr_izm tüpleriniz yoksa hamile kalmanız imkansız. Oldu da kaldınız hadi, tıp literatürüne girersiniz ve doktorunuzun dediği gibi ders konusu olur bu durum. Merak etmeyin, bunun için de boşuna ilac almayın.
incitomm Ygmr_izm doktor size imkansızı başarırsanız.derse konu yaparım demiş yaa 😀 Hiç korkma olmaz olamaz 🌸💫
3kedili2bebekli Ygmr_izm Allah in hikmeti diyor belli olmaz tabi ama fizyolojik olarak imkansız yine de Allah ol derse olur tabi ki o manada demiş uçak düşüyor sağ kalan oluyor vs diye