NatashaRomanoff Çocuklarınızın yataklarına nevresim takımlarını nerelerden alıyorsunuz hanımlar. Memnun kaldığınız markalar hangileri? Solmayan, çekmeyen, yıpranmayan.
Minigim2 NatashaRomanoff bella maısondan almıstım canm kızıma ne zamandır oda yapmayı dusunuyoruz. Bı başlayamadık 🥺 trendyoldan cokkkkk guzel lastıklı carsaf ve yastık yuzu buldum cok guzel lınk atmak yasak özelden atıyım bı bakın ıstersenız 😊 oda yapar yapmaz kesın alacam
zarifhanim NatashaRomanoff Ben kendim dikiyorum %100 pamuklu lüks akfil kumaş ile. Varsa diktirebileceğiniz bir yer bu kumaş ile diktirebilirsiniz, tene değdiğinde hiç rahatsız etmiyor, terletmiyor. Satın aldığımda sadece kumaşın %100 pamuk olmasına dikkat ediyorum. Saten veya polyester içerikli hangi markadan alırsanız pişman olursunuz.
eymenzeynep NatashaRomanoff ben diktiriyorum. Hem kumaş olarak model ve renk çok fazla hemde dışarıdan daha hesaplı
Alerjikrinit NatashaRomanoff solmaması biraz imkansız çünkü granül sabun kullanıyoruz perwoll gibi renk koruyuculuğu olan ürünler değil. Ve çok yıkanıyor çocuğunki. Ben LCW den almıştım soldu. E bebekten var bir takım onun rengi daha canlı duruyor
NatashaRomanoff Minigim2 ya çok sevinirim 😍 bende oda yapıyorum odasını beğendik hatta bu hafta alırız gibi nevresim takımı bakıyorum sabahtan beri ☺️ işte Montessori kitaplık bakıyorum başka önerinde varsa şunu da yap dersen bakar incelerim 🥰
Minigim2 NatashaRomanoff ya ne guzel tam denk geldık desene😊 sizde begendıgınız oda modelını atarsanız cok memnun olurum 😊
NatashaRomanoff Minigim2 atarım tabi ki bir sticker attım örnek olarak ama sizin attığınız daha hoş valla 🤭 ama sayfayı inceleyin diye attım güzel parçalar var gibi
zarifhanim NatashaRomanoff Yok satış yapmıyorum hobi olarak öğrendim dikişi. Nevresim alacağımda hep markalara bakıyorum içime sinecek yumuşaklıkta rahatlıkta ürün bulamıyorum o yüzden ihtiyaç halinde dikiyorum. Uzun yıllar kullanıp memnun kaldığım kumaş malını paylaşmak istedim diktirirseniz alabilirsiniz diye ☺️
NatashaRomanoff zarifhanim teşekkür ederim sağolun 🥰🙏🏻 benim dikiş becerim yok çevremde de dikebilen iyi bir yer var mı bilmiyorum ama kumaşı not ettim bulursam yapabilen birini kumaşı alır götürürüm dediğiniz gibiyse 🙏🏻😍
zarifhanim hil892_ Hiç internetten kumaş almadım. Ama bir kumaşcıda kumaşlara dokunup malının ne olduğunu öğrenirseniz internette de belki aynı ürün satılıyordur.
NatashaRomanoff eymenzeynep hangi şehirdesiniz izmirdeyseniz öneri yapabileceğiniz bir yer varsa alırım valla 😬
cokcocuk Konudan bağımsız nevresim takımlarından çarşafı çıkarmak kimin fikriydi acaba daha düneyin baktım bende bir ton laf saydım takım olan bir şeyi neden ayrı ayrı satmaya başlamışlar ki böyle saçmalık mi olur 🙄
NatashaRomanoff cokcocuk evet onu bende farkettim çarşaf ayrı satılmaya başlanmış özellikle çocuk takımlarında iyice şeyini çıkartıyorlar eskiden her şey ne güzeldi yaa
eymenzeynep NatashaRomanoff İzmir’de değilim maalesef ama mutlaka orada vardır. Genelde tek bir çarşıda toplanıyor kumaşçılar
NatashaRomanoff Alerjikrinit yaa kızıma oda yapıcam deneyim yok bende 🤭 bilen bildiğini yazarsa oda konusunda da bişeyler öğrenmiş olacağım işte 😁 kendi nevresimlerimde soldu soluyor yani açıkçası ama belki çocuk ürünlerinde varsa şuradan şunu aldım mis gibi duruyor diyenler diye post açtım. Başka fikirleriniz varsa püf noktası değerlendiririm 😇🙏🏻
NatashaRomanoff eymenzeynep burada kemeraltı var ama bir ara gittim çok karışık her yerde dükkan içinde dükkan gibi çözemedim güvenemedim karışık geldi bana
NatashaRomanoff LinaTuba vivense iş ortaklığıyla çalışıyor mobilya ürünlerinin Trendyol gibi biraz ama nevresimleri nasıl güzel mi bakayım oraya da hiç bakmadım ☺️