albaayrk Merhaba bebeğim 1 aylık hip combiotic mama kullanıyoruz ve bebeğim kabız suda veriyorum zeytinyağında kullandım son çare mamayı değiştireceğim önereceğiniz mama var mıdır?
Fatmaakts albaayrk bende hipp kullanıyorum kaka yapmakta zorlanıyor ama günde 1 kere muhakkak yapıyor
Ucansupurge albaayrk Mamalarin etkileri bebekten bebeğe farklılık gösterebilir bir çocuğu kabız yaparken diğerine iyi gelebilir denemeden bilemezsiniz. Hipp,Aptamil,Bebelac kabız/gaz yaptı mesela ama sma-comfort çok iyi gelmişti benim kızıma
albaayrk Fatmaakts başlarda bnmkide yapıyordu ve kakası normaldi şimdi kakası baya katı yapamıyor ağlıyor. Gazdan dolayı ağlıyor sanıyordum ancak gaz olayını çözdük bu seferde kabızlık kaldı
albaayrk Ucansupurge anladım teşekkür ederim. Peki uygun mama ararken mamasını ne sıklıkla değiştirmeliyim. Sürekli mama değişimininde iyi olmadığını duymuştum.
Ucansupurge albaayrk ben 2 hafta gibi bir süre tanıdım mamaların hepsine çünkü bunyeninde alışmasıni beklemek gerekiyor. Bazen mama değişimi olduğunda ishal vs oluyordu normal standarta döndüğünde hala sıkıntı gozlemlersem değişim yoluna gittim