Sudem Merhaba güzel anneler 🤗 Kızım 7 ay 10 günlük geceleri uykuya dalmakta çok zorlanıyor uyuyamadığı için huysuzlanıyor önceden gece uykusu çok iyiydi fakat son bir haftadır uyumuyor uyusa bile sık sık uyanıyor. Rahat uyku için ıhlamur ve papatya bitki çayını duymuştum deneyeniniz var mı bilmeden yanlış bir şey yapmak istemiyorum yardımcı olur musunuz? 🙂
theQueen Sudem Doktorumuz sabah kahvaltılarına 30 cc ıhlamur ekledi sabahları ıhlamur içiyor oğlum 7.ayın başından beri şuan 7 ay 15 günlüğüz 😇 Bir sıkıntı olmadı çok şükür tabi başlarken yine 3 gün kuralı ile başladık ☺️
CemreKerem Sudem 1yaş öncesi bitkisel tedavi kesinlikle olmamalı diye okudum bugün Instagram'da Ali Fuat Serpen'in hikayelerinde. Mutlaka girip okuyun siz de .
Sudem theQueen ıhlamur bende bir iki defa verdim kahvaltıda bir sorun yaşamadım ama ikili karışım olunca tereddütte kaldım açıkçası 🤔
Sudem [bilinmeyen] theQueen CemreKerem Kızlar peki dişten dolayı olabilir mi bu huzursuzluğu ilk dişimiz çıkmadı daha
CemreKerem Sudem damağı ne durumda kuzum normale göre daha sis duruyor ise ya da bir beyazlık var ise dışı çıkıyor demek