Deletedmom_216 Dmta valla bisi diyim mi kim yapti bilmiuorum hatta umrumda bile degil kim oldugu ama umarim tecavuze ugramamistir ve insallah hala yaşıyodur 🤲🏻
mybabyberatiko Dmta ben de çok merak ediyorum 🥺 instagramda narinin kıyafetindeki dna örneği ile amcasının arabasında ki dna örneğinin eşleştiği yazıyor.. doğru mudur acaba bilemiyorum🥺
starwomen Dmta Benimde sürekli aklıma geliyor inşallah iyidir diyorum ama bir yandan da kaç gün oldu diyorum
Dmta Deletedmom_1111 duydum onu amcası aynı gün wtsp mesajlarını temizlemiş çok fena birşey çıkacak gibi annede sorgudaymis çıkmış o inşallah yaşıyordur Rabbim
Deletedmom_216 kbraatlas sanmiuorum, olayi medyaya heryere duyuran zaten annesi degil miydi (ben oyle biliuorum)
Deletedmom_1111 Deletedmom_216 hayır ben hak veriyorum bazı şeyler çok çelişkiliydi bilmese bile şüphe duyduğu şeyler var kadının
kbraatlas Deletedmom_216 şüphe uyandirmamak adına yapılması gereken oydu zaten insallah annesi suçlu değildir ama o ailede herkes herseyin farkında ve susuyor bence
zeynepeymennuri Dmta annesi ve amcası arasında ilişki olmuş olabilir onuda masum melek narin öğrenmiş olabilir tek çare ortadan kaldırmak olabilir Allahim sen koru….
Balkizlarim Dmta amcası ile DNA uyuşmuş kansız köpek idam gelsin ya nefret ediyorum artık etimle kemiğimle baba hala neyi koruyor yaaaa delircemmm ay ağlıyorum yemin ediyorum kanım çekildi yaaa 🥲🥲🥲
Deletedmom_1111 Balkizlarim idam mı? Ülkede adalet yok ki idam gelecek Sonuç idam olmaması lazım adaleti yapıcaklar ben eşime bile dedim dedesi dai olsa tek bırakamam