Deletedmom_215 Kızlar sizde benim gibi gördüğünüz her kitabı bebeğinize alıyor musunuz ya bu son tamam diyorum sonra yine kendimi yeni bir kitap alırken buluyorum. Oğlumda bayılıyor kitaplara 😍
uykucukoalaa Deletedmom_215 bende çok alıyorum ya yükselen zeka çocuk akademi sincap kitap ne ararsan var 😂😂 iyiki oğlum da seviyor boşa gitmiyor 🤭
antropologanne Deletedmom_215 Bu ben ve eşim 😂 Bazen cebimizdeki son paraya kitap alıyoruz 😂😂 pek çok seriyi aldık, şu an mesela ilk okuma kitaplarından yada klasiklerden aliyoruz.
ralpyyy Deletedmom_215 bebişim 8 aylık ama şimdiden kütüphanesi oldu sayılır ben kitap aşığıyım o yüzden oğluma da almadan duramıyorum umarım o da sever annesi gibi
doganil Deletedmom_215 evet her gördüğüm kitabı alıyorum şimdiden bir kitaplığı oldu kızımda kitapları seviyor 😍
balbebeginannesii Deletedmom_215 ay bende böyleyim kitaplıkta yer kalmadı artık nasıl devam edecek bu süreç bi fikrim yok😂
Birdunyabircennetannesi Bim a101 bana çalışıyor kitap konusunda😅 Oğlumda bayılıyor kitaplara bende alıyorum sürekli Kitaptan zarar gelmez boşveeeer al gitsin bacım